Egyéb

Szinte teljes a keret – ki maradhat a lelátón?

Heynckesnek nem csak a kezdőcsapatról, hanem a meccskeretről is gondoskodnia kell.

Luxusprobléma a javából! Neueren kívül jelenleg minden játékosunk fitt, Jupp Heynckes pedig a rendelkezésre álló 19 helyett csak 16 mezőnyjátékost nevezhet a bajnoki és a Bajnokok Ligája mérkőzésekre. Kinek van a legnagyobb esélye, hogy a Bayern meccsein a lelátón marad, ha mindenki bevethető lesz? A Bild logikus elképzelése szerint írjuk a legelképzelhetőbb esélyeseket:

▪ Juan Bernat, mert Rafinha mindkét szélsővédő poszton bevethető, Alabát és Kimmichet is pótolni tudja, míg Juan csak a baloldalon érzi otthonosan magát.

▪ Sebastian Rudy, aki James, Thiago, Vidal, Martínez és Tolisso jelenlétében a centrális középpályás-hierarchia talán legpótolhatóbb játékosa.

▪ Sandro Wagner, aki csak az ék poszton bevethető. Müller visszatérésével van beugrója Lewának, ráadásul Thomas rugalmasan, több poszton is képes a játékra.




Így nézne ki a Bayern meccskerete nélkülük a komoly téttel bíró bajnoki és BL-meccseken:

Ulreich, Starke, Alaba, Hummels, Boateng, Süle, Kimmich, Rafinha, Martínez, Thiago, Tolisso, Vidal, James, Coman, Ribéry, Robben, Müller, Lewandowski


A Schalke ellen közülük egyvalaki még ott lehet a keretben, Thiago játékát ugyanis még nem kockáztatja a mester. Elmondása szerint viszont a következő, Wolfsburg elleni meccsen akár már a kezdőben kaphat valamennyi játéklehetőséget a Bayern visszatérő spanyolja – ebben az esetben ennek a három játékosnak a lelátón maradása a legvalószínűbb alapforgatókönyv – mindamellett, hogy Jupp a kerettagok megfelelő rotálásáról is gondoskodni fog.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top