Bundesliga

Tavaszodik a Bundesligában is | Előzetes: TSG-FCB



Folytatódnak a Bundesliga küzdelmei.


Kezdődik! Négy héttel a Frankfurt elleni 3-0-ás évzáró után Hoffenheimben kezdheti meg a 2019-es év küzdelmeit a Bayern. Niko Kovac csapata a Dortmundtól hat ponttal lemaradva és a Mönchengladbachot három egységgel megelőzve a bajnokság második helyéről folytatja a küzdelmeket. Nagelsmann fiai ősszel 3-1-es vereséget szenvedtek Münchenben, Müller, Lewa és Robben góljaira csak Szalai tudott válaszolni. A legutóbbi „falusi” meccsünket azonban Uth két góljával a Hofi nyerte, ezúttal sem állíthatjuk, hogy garantált a három pont.

Az egyik legfőbb attrakciót biztosan a télen érkező kanadai Alphonso Davies személye jelenti, a 18 éves játékos Robbéry hiányában jó eséllyel a Bundesligában is megvillogtathatja tehetségét – de eredménytől függően akár  a koreai Jeong is kaphat pár perc játékidőt. További érdekes kérdés, ki szerepelhet a védelem közepén, ki marad ki a középpályáról és kik támogathatják Lewandowskit a két szélről.


🗣 Sajtótájékoztató:

Julian Nagelsmann: Ha a Bayernt megverjük, természetesen más Bundesliga csapatokat is pellengérre állíthatunk. Kemény küzdelem lesz. Természetesen az FC Bayern ellen is támadni fogunk, megpróbáljuk itt tartani a három pontot.

Niko Kovac: Folytatni akarjuk a győzelmi szériánkat, hogy felépítsük a szükséges önbizalmunkat. A Hoffenheim nagyon összeszokott csapat, tavasszal még jobbak lesznek. Meg kell nyernünk ezt a meccset, hogy emeljük a nyomást a Dortmundon. A Hoffenheim kiemelkedő csapat, kiemelkedő edzővel.


👥 Előzetes kezdők:

Hoffenheim: Baumann- Hubner, Vogt, Adams – Grillitsch – Schulz, Geiger, Demirbay, Kaderabek – Kramaric, Joelington

Bayern: Neuer – Alaba, Hummels, Boateng, Kimmich – Thiago, Goretzka – Coman, James, Müller – Lewandowski



🚫 Hiányzók:

Hoffenheim: Ermin Bikakcic, Lukas Rupp, Havard Nordtveit

Bayern: Arjen Robben, Franck Ribery , Corentin Tolisso


📺 Közvetítés / Stream 💻

SPORT1, 20:30

Sport365 (sport)Reddit streamgyűjtő


👨 Játékvezető:

Tobias Welz

Tavaszodik a Bundesligában is | Előzetes: TSG-FCB
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top