Bundesliga

„Megbüntettek minket” | Reakciók: Bayern 1-2 Frankfurt

A Frankfurt elleni 2-1-es vereség után többen is nyilatkoztak a sajtónak.

Mint ismert, a Bayern balszerencsés módon 2-1-re kikapott hazai pályán az Oliver Glasner vezette Eintracht Frankfurttól. A bajorok dominálták a mérkőzést, ám a vendég kapusa, Kevin Trapp tíz védést bemutatva mentette meg együttesét és egy védelmi hiba után a hajrában megszerezte a három pontot Frankfurt.

Julian Nagelsmann

A meccsről: A vereségek mindig fájnak. A mai sem kivétel. Egyrészt azért, mert ez az első, másrészt pedig teljesen elkerülhető volt. Nem végeztük jól a dolgunkat nlhány esetben, ahogyan az elmúlt hetekben ez többször is előfordult, csak akkor az ellenfél nem szerzett ebből előnyt. Ma meg lettünk büntetve. Voltak rá helyzeteink, hogy több gólt lőjünk.



Image

Ez volt Nagelsmann első veresége a Bayern kispadján.

Kései cseréiről: A legjobbak játszottak ma a kezdőben. Szépen végezték a dolgukat mostanság, szóval több időt kaptak a pályán. King (Coman) visszatér a válogatott szünet után, szóval még több lehetőségünk lesz.

Upamecano gyenge teljesítményéről: Az egész hátvédsor jobban teljesített múlt héten, mint ma. Sok helyet adtunk nekik az átszerveződésre. Kostic nehézzé tette a helyzetét, de Upának volt már pár jó teljesítménye itt, szóval ez megtörténhet.

A Bayern fölényéről: Ha ránézel a statisztikákra, láthatod, hogy 20 lövésünk volt, nekik pedig 5. Többet érdemeltünk volna? Ne számít. A végén veszítettünk. Elemeznünk kell azt, hogy mi volt rossz és előre kell tekintenünk a Leverkusen elleni mérkőzésre.



Müller és Hinteregger.

A többiek

Hasan Salihamidzic: Természetesen idegesítő. Jó sorozatban voltunk. Ma egy kicsit megcsúsztunk. Sok nagy helyzetünk volt, de nem lőttünk elég gólt, a Frankfurt pedig kíméletlenül kontrázott.

Thomas Müller: Nagyon csalódottak vagyunk, illetve dühösek vagy frusztráltak. Nem is tudom melyik szót használjam. Ez egy olyan meccs volt, amelyet nyilvánvalóan nem kellett volna elveszítenünk. Sok lehetőségünk volt a gólszerzésre. Az is külön idegesítő, hogy a Frankfurt egyenlítő gólja az első helyzetéből jött. A kevés lehetőségük két gólra is jó volt.

Kevin Trapp, a Frankfurt kapusa: Komoly meló volt a mai. Jól védekeztünk. Nem hiszem, hogy sokan gondolták, hogy ma itt elérünk valamit, főleg azért, mert mindenki látta, hogyan teljesített a Bayern az elmúlt hetekben.

via Bayern München

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top