Átigazolási hírek

Zahavi: Lewandowski távozni akar

A lengyel ügynöke már az utódot is kinézte a Bayernnek.


Ahogy arra számítani lehetett, Robert Lewandowski és ügynöke nem hagyja annyiban a Bayern átigazolási tilalmát. Pini Zahavi a sajtóban fogalmazott meg világos üzenetet, a Sport Bildnek nyilatkozott:

„Robert úgy érzi, hogy változásra és új kihívásra van szüksége. Erről az FC Bayern vezetőségét is tájékoztattuk. (…) Robert szándékainak oka nem a pénz, vagy egy bizonyos klub, ugyanis szinte minden topcsapat szívesen a soraiban tudná a világ legjobb támadóját. (…) Az FC Bayern vezetőségében mindenki komoly karriert mutathat fel. Meg kell érteniük ezt a szituációt.”




A Lewával nyár végéig szerződésben lévő sztárügynök nem csak elmozdítaná a Bayernnel 2021-ig szerződésben lévő lengyelt, a pótlásban is segítene a német Rekordbajnoknak – az egyik szóban forgó klub a Tuchel vezette PSG. A franciák az FFP miatt nem számíthatnak túl nagy költekezésre, egy bizonyos összeg mellett jó eséllyel Edinson Cavanit is felajánlanák a lengyelért cserébe – írja a Sport Bild. Zahavi kiváló kapcsolatban van az uruguayi támadóhoz nem ragaszkodó arabokkal franciákkal, így ennek a lehetősége is reális.

Kérdés mit szólnak mindehhez a Bayern vezetői, akik eddig határozottan kiállnak a lengyel marasztalása mellett. Uli legutóbb azt nyilatkozta, bebizonyítják a futballvilágnak, hogy továbbra is a klub az erősebb, a klubnak van nagyobb hatalma. De vajon egy távozni akaró játékostól kell függenie a Bayern Münchennek? A nyomás az elkövetkezendő hetekben még nagyobb méreteket ölthet.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top